27 Ekim 2010 Çarşamba

SHINee’den Jonghyun & Shin Se Kyung'un Çıktığı Açıklandı


Müzik endüstrisinde yeni bir çift daha doğdu. Aktris Shin Se Kyung (21) ve SHINee üyesi Jonghyun (21) şu anda çıktıklarını duyurdular.

Birbirleriyle ilgilendiklerini öğrendikten sonra bir ay kadar önce ilişkilerine başladılar ve Sport Seoul bunu doğruladı. İkili yoğun programlarına rağmen olabildiğince sık buluştuklarını, özellikle Shin'in apartmanının çevresinde gezdiklerini söylediler.

İkisinin bir randevusu 20 Ekim'de Shin Se Kyung filmi "Acoustic"in konferansından eve döndüğünde görüldü. Jonghyun onu evinin yanında bekliyordu ve ikisi birlikte müzik dinlerken sokakları gezdiler. Jonghyun ara sıra onu geçenlerden korurken bile görüldü.

İkisini gören bir tanıdıkları “İkisi de meşgul olduğu için çok fazla vakit geçiremiyolar. Genellikle mesajlaşarak veya telefonlaşarak iletişim kuruyorlar ve genellikle sabah erken saatlerde evlerinin çevresinde birlikte yürüyorlar.” diye yorumda bulundu.



Jonghyun sık sık ideal kızı olarak Shin Se Kyung'un adını vermişti, ayrıca Shin Se Kyung da programlarda favori grubu olarak SHINee'yi söylüyordu. İkisi resmî olarak bir aydır çıkıyorlar. İlk defa Mayıs'ta ikisinin de katıldığı bir konserde tanıştılar. Önce arkadaş olarak başladılar ve şimdi birbirlerinin özel kişileri.

Başka bir tanıdıkları, "Birbirleriyle tanışmaları dinlenmeleri için bir fırsat oldu. Pek çok ortak hobileri ve düşünceleri var, bu yüzden bu kadar çabuk yakınlaştılar. İkisi de çok genç yaşta yıldız oldular ve kelimelerle anlatamayacak kadar zorluklarla karşılaştılar. Bu noktalar birbirleri için bir çeşit destek oldu." dedi.

Çiftin şirketleri de 26 Ekim'de Sports Seoul'da ilişkiyi doğruladı.

Shin Se Kyung’un ajansı, Namoo Actors, "Birbirleriyle buluşmaya başlayalı bir ay oldu. Birbirleri için güzel duyguları ve şu anda birbirlerini tanıma aşamasındalar." diye belirtti.

Jonghyun’un ajansı, SM Entertainment, “İkisinin başka insanlar aracılığıyla buluştuğunu duyduk. İlişkileri henüz başlangıç aşamasında.” diye dikkatli bir yorumda bulundu.

Daha fazla resim için, KAYNAK

2 yorum:

Unknown dedi ki...

İyi ki ayrıldılar yoksa Korede Türk bir katil aranıyor olacaktı

Eda dedi ki...

Keşke ayrılmasalardı belki jonghyunun hayata tutunma sebebi olurdu bu ilişki :,)

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting