29 Kasım 2010 Pazartesi

28 Kasım 2010 Pazar

27 Kasım 2010 Cumartesi

25 Kasım 2010 Perşembe

Trendy Dergisi'nde Onew Posteri

SHINee röportajı ve posterinden sonra şimdi de Onew posteri verildi. Trendy Dergisi'nin bu haftaki sayısında (22 Kasım ile başlayan hafta) Onew posteri var! Sakın kaçırmayın! ^^



23 Kasım 2010 Salı

SHINee'den Eşsiz Bir "Hello" Performansı

ICON programı için SHINee orkestra eşliğinde Hello'yu seslendirdi. Bu eşsiz performansı aşağıdan izleyebilirsiniz. ^^

22 Kasım 2010 Pazartesi

SM The Ballad Teaserı



SHINee'nin bağlı olduğu şirket SM Entertainment slow şarkılar için bir alt grup kurdu. Bu grubun üyeleri arasında Super Junior'dan Kyuhyun, TRAX'ten Jay, SM'de eğitim gören Jino ve SHINee'den Jonghyun bulunmakta! Bu bir alt grup olduğu için Jonghyun tabii ki SHINee'nin bir üyesi olmaya da devam edecek! ^^



25-26 Kasım gibi albümleri çıkacak olan SM The Ballad'ın resmî siteleri olan http://smtheballad.smtown.com her gün yeni bir şarkı teaserı yayınlayacak. Aşağıdan ilk teaser olan "Hot Times"ı dinleyebilirsiniz.

20 Kasım 2010 Cumartesi

17 Kasım 2010 Çarşamba

17.11.2010 - SHINee Konserinin Tükenen Biletleri Ekstra Şova Yol Açtı



SHINee Yoyogi Stadyumu'nda 12.000 kişiyi ağırladıkları ilk konserlerini başarılı bir şekilde tamamladılar. Biletlere olan yoğun istek nedeniyle yeni bir konser ayarlamak zorunda kaldılar. SM Entertainment "SHINee'nin ilk Japonya konseri o kadar iyi gitti ki iki konserin de biletleri tükenti. SHINee şimdi 12.000 değil 24.000 kişiye konser verecek." diye belirtti.

Konser aslında 26 Aralık günü 18:00'da yapılacaktı ancak şimdi aynı gün 13:00'da da bir konserleri olacak.

“SHINee Japonya'da hiç albüm çıkarmadığı halde bu kadar ilginin olması onların Asya'da ne kadar popülerleştiğini gösteriyor. İlerde onların Japonya'daki pek çok müzik şirketinin dikkatini çekeceğini bekliyoruz."

KAYNAK

17.11.2010 - SM Ailesi Üniversite Sınavına Girecek Olanlara İyi Şanslar Diliyor

SM Entertainment'a bağlı gruplar olan: SHINee, Super Junior, SNSD ve f(x) yarın Kore'de üniversite sınavına girecek olanlara destek amaçlı videolar yayınladılar. SHINee videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Ayrıca Key'in de sınava gireceğini belirtmekte fayda var. ^^

15 Kasım 2010 Pazartesi

7 Kasım 2010 Pazar

Tayvanlı Hayranlar Jonghyun'u Gözyaşlarına Boğdu

Tayvan'daki yeni fan buluşmasında SHINee'den Jonghyun kendini kaybetti ve Tayvanlı hayranlarının önünde ağlamaya başladı.

Ama bunlar mutluluk gözyaşlarıydı. Çünkü hayranlar "Jonghyun ah~ Seni koruyacağız." yazılı pankartlar kaldırmışlardı.

Jonghyun ve Shin Se Kyung'un çıktığı ile ilgili şok edici haber çıktığından bu yana Jonghyun biraz uzak ve sessiz görünüyordu ama Tayvanlı Shawollardan gelen bu muazzam destekten sonra çok yakında onun eski eğlenceli ve sempatik haline döneceğine eminiz.



KAYNAK
İngilizce'den Türkçe'ye Çeviri: Yuka

3 Kasım 2010 Çarşamba

2 Kasım 2010 Salı

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting