31 Ekim 2010 Pazar

30 Ekim 2010 Cumartesi

Kapanan Jonghyun Siteleri Hakkında

Bildiğiniz gibi birkaç gün önce Jonghyun'un sevgilisi olduğu haberleri yayıldıktan sonra Jonghyun sitelerinin kapandığı haberini yapmıştık. Ancak okuduğum bir yazı, bizim de çoğu haberimizin kaynağı olan, allkpop'taki haberin abartılı olduğu yönündeydi.

Jonghyun sitelerine girmeye çalıştığımızda aldığımız Korece uyarı siteye aşırı yoğunluk nedeniyle ulaşılamadığı, en kısa zamanda sorunun çözülmeye çalışılacağı ile ilgili.

Okuduğum yazı haberden çok, allkpop'un Korelileri nasıl kötü göstermeye çalıştığını anlattığından ötürü birebir çeviri yapmıyorum. Ama sitelerin kapanmadığını bilelim. ^^ Zaten kontrol ederseniz, açıldıklarını göreceksiniz. ^^

Yine de yazıya göz atmak isterseniz:
KAYNAK

29.10.2010 - SHINee Youngstreet





Sizce de Taemin'in sesi her geçen gün daha da güçlü olmuyor mu? ^^

29 Ekim 2010 Cuma

SM Entertainment, SHINee ve SNSD ile İletişimleri Tamamen Engelledi



SHINee'den Jonghyun'un aktris Shin Se Kyung ile çıkması haberine verilen çok büyük tepkiler nedeniyle SM Entertainment, SHINee'ye dışardan ulaşmayı tamamen engelledi.

SHINee 29 Ekim'de KBS 2TV'nin "Music Bank" programında gözükecek. Bu Jonghyun'un ilişkisi halka açıklandıktan sonraki ilk izleyiciler karşısına çıkışı olacak. SM Entertainmentgrubun üstünde yoğunlaşan ilginin farkında ve grup üyelerini korumak için stüdyo çıkışlarına minibüsler yerleştirdi. Böylelikle provaları biter bitmez grup olabildiğince çabuk götürülecek.

Ünlüler ve çalışanlarla dolu olan diğer bekleme odalarının aksine SHINee ve SNSD'nin bekleme salonları boş kaldı. SNSD'nin comeback stagei olmasına rağmen SM Entertainment iki grubu da hem muhabirlerden hem de hayranlardan izole etti.

SM Entertainment'ın bir temsilcisi, "Jonghyun'un ilişkisi tamamen ortaya çıktı. Olayın daha fazla dikkat çekmemesi için dikkatli oluyoruz." diye belirtti.

KAYNAK

29.10.2010 - Onew, Minho, Suzy, Jiyeon "Music Core" Sunuculuğu Yapacak



SHINee
’den Onew ve Minho, miss A’dan Suzy, ve T-ara’dan Jiyeon MBC kanalının "Show! Music Core" programının yeni sunucuları olarak seçildiler.

MBC temsilcileri mesaj sayfalarında "Dörtlü yeni sunucular olarak bu haftadan itibaren bize katılacaklar." dediler. SHINee'nin ajansı SM Entertainment'tan bir temsilci de 29 Ekim'de bu haberleri doğruladı. "SHINee'den Onew ve Minho, Suzy ve Jiyeon'a "Show! Music Core"un sunucuları olarak eşlik edecekler."

SNSD’den Yuri ve Tiffany sunucu mikrofonlarından vazgeçtiklerinden beri şov her hafta farklı konuklar tarafından sunulmaya başlamıştı. Ancak, bu haftanın yayınıyla birlikte izleyiciler yeni sunucularıyla buluşabilecekler! Pek çok kişi yeni ekip konusunda heyecanlı, çünkü ilk defa dört idol aynı anda sunuculuk yapacak.

KAYNAK

28 Ekim 2010 Perşembe

KOOL Magazine



Kaynak: Amazon Japan
Tekrar Yükleyen: 『 keynela☆彡』; winkme
Teşekkürler: shineee.net

Gifler 4











*Yuka tarafından yapılmışlardır. İstediğiniz yerde kullanabilirsiniz. ^^

SHINee Vol. 2 (Repackage Album) - Hello



Çıkış Tarihi: 06 Ekim 2010

Şarkı Listesi:
01. LUCIFER
02. Hello
03. 하나 (One)
04. Get It
05. UP & DOWN
06. Electric Heart
07. A-Yo
08. 욕(慾) (Obsession)
09. 화살 (Quasimodo)
10. 악 (Shout Out)
11. WOWOWOW
12. Your Name
13. Life
14. Ready or Not
15. Love Pain
16. 사.계.후 (Love Still Goes On)

Satın Almak İçin:
Albümü satın almak için tıklayın.

28.10.2010 - MBC FM The Night I Miss, I'm GooEunYoung. 'We are pretty boys'



Kaynak: Resmin üzerinde
Tekrar Yükleyen & Teşekkürler: mrs. key, sfi

27 Ekim 2010 Çarşamba

Jonghyun Fan Siteleri Kapanmaya Başladı



SHINee'den Jonghyun'un aktris Shin Se Kyung ile çıktığı duyurulduktan sonra SHINee'nin çılgın hayranları yüzünden Shin Se Kyung'un Cyworld'ünü kapatmak zorunda kalması hiç de şaşırtıcı değildi. Ama bu ilişkinin başka bir sonucu daha ortaya çıkmaya başladı: Jonghyun hayran siteleri bir bir kapanmaya başladı.

Bu kapanan sitelerden en çok göze çarpan dördü:

http://www.shinee-jh.com/
http://www.jonghyun.kr/
http://www.masterpiecejh.com/
http://www.bestjonghyun.com/

Ayrıca, yüzlerce hayran SHINee'nin hayran kulübünden ayrıldı ve anti-kulüplerde artış oldu.

Yuka'dan Not: İşler gerçekten çığrından çıkmaya başladı. Gerçek Shawollar olarak Jonghyun mutluysa biz de mutlu olmalıyız. Bazı hayranların davranışları hem Jonghyun'a hem de SHINee'ye zarar veriyor. Umarım en yakın zamanda ortalık sakinleşir.

Kaynak: allkpop
Fotoğraf: Sports Seoul
İngilizce'den Türkçe'ye Çeviri: Yuka

SHINee’den Jonghyun & Shin Se Kyung'un Çıktığı Açıklandı


Müzik endüstrisinde yeni bir çift daha doğdu. Aktris Shin Se Kyung (21) ve SHINee üyesi Jonghyun (21) şu anda çıktıklarını duyurdular.

Birbirleriyle ilgilendiklerini öğrendikten sonra bir ay kadar önce ilişkilerine başladılar ve Sport Seoul bunu doğruladı. İkili yoğun programlarına rağmen olabildiğince sık buluştuklarını, özellikle Shin'in apartmanının çevresinde gezdiklerini söylediler.

İkisinin bir randevusu 20 Ekim'de Shin Se Kyung filmi "Acoustic"in konferansından eve döndüğünde görüldü. Jonghyun onu evinin yanında bekliyordu ve ikisi birlikte müzik dinlerken sokakları gezdiler. Jonghyun ara sıra onu geçenlerden korurken bile görüldü.

İkisini gören bir tanıdıkları “İkisi de meşgul olduğu için çok fazla vakit geçiremiyolar. Genellikle mesajlaşarak veya telefonlaşarak iletişim kuruyorlar ve genellikle sabah erken saatlerde evlerinin çevresinde birlikte yürüyorlar.” diye yorumda bulundu.



Jonghyun sık sık ideal kızı olarak Shin Se Kyung'un adını vermişti, ayrıca Shin Se Kyung da programlarda favori grubu olarak SHINee'yi söylüyordu. İkisi resmî olarak bir aydır çıkıyorlar. İlk defa Mayıs'ta ikisinin de katıldığı bir konserde tanıştılar. Önce arkadaş olarak başladılar ve şimdi birbirlerinin özel kişileri.

Başka bir tanıdıkları, "Birbirleriyle tanışmaları dinlenmeleri için bir fırsat oldu. Pek çok ortak hobileri ve düşünceleri var, bu yüzden bu kadar çabuk yakınlaştılar. İkisi de çok genç yaşta yıldız oldular ve kelimelerle anlatamayacak kadar zorluklarla karşılaştılar. Bu noktalar birbirleri için bir çeşit destek oldu." dedi.

Çiftin şirketleri de 26 Ekim'de Sports Seoul'da ilişkiyi doğruladı.

Shin Se Kyung’un ajansı, Namoo Actors, "Birbirleriyle buluşmaya başlayalı bir ay oldu. Birbirleri için güzel duyguları ve şu anda birbirlerini tanıma aşamasındalar." diye belirtti.

Jonghyun’un ajansı, SM Entertainment, “İkisinin başka insanlar aracılığıyla buluştuğunu duyduk. İlişkileri henüz başlangıç aşamasında.” diye dikkatli bir yorumda bulundu.

Daha fazla resim için, KAYNAK

26 Ekim 2010 Salı

GQ Korea 10 Men Magazine






Kaynak: Kindergarten
Tekrar Yükleyen: ♥Mrs.Minho♥
Teşekkürler: shineee.net

25.10.2010 - SHINee İlk Solo Konserini Bu Aralık'ta Verecek



SHINee bu Aralık'ta Kore'de ve Japonya'da ilk bağımsız konserlerini verecek.

SHINee ilk solo konserlerini Seul'da 18 ve 19 Aralık'ta verecek. Bir hafta sonra da 26 Aralık'taki Japonya'daki ilk solo konserlerini vermek üzere Japonya'ya gidecekler.

Japonya'daki konserleri 10.000 kişiye kadar kapasitesi ile büyük bir konser alanı olan National Yoyogi Stadium'da olacak. SHINee denizaşırı ülkelerde hızla büyüyen popülaritesi nedeniyle Japonya'da da konser veriyor.

Bu sırada SHINee, 2. repacked albümlerinin şarkısı "Hello"nun promosyonlarına devam etmekte.

Kaynak: Newsen
Teşekkürler: Blueprincess824 @ dkpopnews.net
Gönderen: FOREVER_SHINee
İngilizce'den Türkçe'ye Çeviri: Yuka

25.10.2010 - SHINee "Athena" Dramasında BoA'nın Yanında Rol Alacak



Uluslararası yıldız BoA, SBS'nin Aralık ayında yayınlanacak yeni draması "Athena" için çekimlere başladı.

Dramanın yapımcı şirketi Taewon Entertainment 25 Ekim'de "BoA karizmatik ünlü bir şarkıcıyı canlandırdığı dramanın ilk çekimlerini bitirdi. Sahne, Japonya'da bodyguardı Jung Woo Sung tarafından korunmasıyla ilgiliydi. Kore'deki ekstra çekimlerde de gerçek değerini gösterdi." diye belirtti.

Ayın 18'inde çekimler BoA'nın ajansı SM Entertainment'ta oldu. Sahne arkasındaki hayatı üzerine yğunlaşan çekimlerde küçük sanatçı arkadaşları SHINee ona eşlik etti.

Kaynak ve Fotoğraflar: Sports Chosun
Paylaşan: HYPERMANIAC @ allkpop
İngilizce'den Türkçe'ye Çeviri: Yuka

Trendy Dergisi'nde SHINee Röportajı ve Posteri

Yanlış duymadınız! Trendy dergisinin bu haftaki (25 Ekim ile başlayan hafta) sayısında SHINee röportajı ve posteri var! Sakın kaçırmayın!



17 Ekim 2010 Pazar

MV G20 Summit Seoul - Let's Go

Jonghyun'un şarkıcı olarak katıldığı bu şarkıda pek çok sevdiğiniz şarkıcıyı da görmeniz mümkün. ^^

Güncellemeler Hakkında

Bir süredir blogu güncellemediğimizin farkındayız ve bunun için çok özür diliyoruz. İkimiz de üniversite sınavına hazırlandığımız için internete girecek vakti bulmakta zorluk çekiyoruz. Yine de sene içinde elimizden geldiğince sık güncellemeye çalışacağız.
Anlayışınız için teşekkürler. ^^

6 Ekim 2010 Çarşamba

SNSD - Gee Japonca Klibinde Minho

SNSD'nin Gee isimli şarkısının Japonya'da yayınlanan klibinde de şarkının Kore versiyonundaki gibi Minho oynadı. Klibi aşağıdan izleyebilirsiniz.

4 Ekim 2010 Pazartesi

2 Ekim 2010 Cumartesi

2. Repackage Albümü - Hello

SHINee, repackage albümüyle geri döndü!

Albümde ''Hello'', ''One'' ve ''Get It'' isimli üç şarkı bulunuyor. Klip ise albüme ismini veren ''Hello'' şarkısına çekildi ve 4 Ekim'de çıkacak. Sabırsızlıkla bekliyoruz. ^^

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting